Unitec S.p.A.

Proizvodi opremu, mašine i linije za sortiranje, kalibriranje i pakovanje svežeg voća i povrća. Njihove tehnologije, mašine i linije koriste se u 40 zemalja sveta. U proizvodnom programu su mašine i linije za: jabuku, breskvu, kajsiju, šljivu, trešnju, krompir, paradajz i dr. Kapacitet linija, način i vrste kalibriranja i pakovanja se rade prema potrebama i željama kupca – naručitelja.


Wanjet A.B.

Vodeći svetski proizvodač aparata za zaštitu bilja od bolesti i štetnika u zaštićenim prostorima. Zamagljivači za zaštitu u plastenicima, koji rade bez prisustva čoveka jer im se rad programira uz pomoć tajmera ili mikroprocesora. Također proizvode prskalice visokog pritiska od 100-200 bara. Najnovija generacija aparata za zaštitu su roboti koji se koriste u velikim objektima sa hidroponskom proizvodnjom.


Agrofinal S.R.O.

Proizvodi ručne sejačice za povrće i druge sitnozrne kulture. Vrlo je precizna i praktična za setvu u plastenicima, na gredicama i manjim otvorenim površinama. Osim sejačica proizvode i ručne kultivatore za međurednu kultivaciju.


Simonetti Adamo S.r.l.

Program malih stvari – repromaterijala bez kojih se ne može organizirati savremena proizvodnja povrća u plastenicima: spojnice za cepljenje (kalemljenje) paradajza, lubenica, kopče za vezanje paradajza i krastavaca, cijev (špula sa špagom za vezanje paradajza i krastavaca, držači za papriku i držači rodne grane, držači folije za plastenike i druge pomoćne stvari).


Ilip, Italija

Vodeći evropski proizvođač PP i PET ambalaže za voće i povrće. Vrlo široki asoritman posudica može zadovoljiti i najzahtevnije potrebe tržišta.