Dobro došli u Nibon pak

Iz okvira generalne delatnosti proizvodnje voća i povrća posebno razvijamo dve delatnosti:

Tehnologije, oprema i linije za pakovanje svežeg voća i povrća.
S berbom voća i povrća završava jedna faza, a počinje druga, po mnogo čemu važnija od prve.
Druga faza je uskadištenje, čuvanje, sortiranje i pakovanje. Ovde nudimo savete i projektna rešenja za izbor opreme za sortiranje, kalibriranje i pakovanje prema određenim kanalima prodaje.
Uz ponudu opreme, manjih i većih pakirnica i čitavih linija za pakovanje voća ili povrća, nudimo i ambalažu za pakovanje prema zahtevima kupaca.
Naš cilj je ponuditi kupcima pomoć u traženju rešenja za pakovanje, nudeći uvek savremenija i bolja tehničko-tehnološka rešenja od onih koji se već nalaze u praksi.

Tehnologije proizvodnje u zaštićenom prostoru (plastenici i staklenici).
Oprema i mašine, te razni repromaterijali i pomoćna sredstva s kojima se izvodi proizvodnja u plastenicima, određuju viši ili niži nivo proizvodnje, a to znači prinose gajene kulture, troškove proizvodnje i u konačnom cenu koštanja.
U našoj ponudi su savremena oprema, mašine i pomoćna sredstva, koje koriste Evropski proizvođači.

Tko je Nibon pak?

Misija naše firme
Znanje, isustvo i rad glavni je moto u poslovanju naše firme.
To je načelo po kojem vodimo i razvijamo firmu. Okvir našeg delovanja su savremene tehnologije poljoprivredne proizvodnje, a uže područje je proizvodnja voća i povrća. Kontinuirano pratimo razvoj tehnologija i vršimo njihov transfer u našu praksu, te tako stvaramo mogućnosti za konkurentnost na tržištu.
Generalne delatnosti firme
Tehnologije, oprema i linije za pakovanje svežeg voća i povrća.

Tehnologije proizvodnje u zaštićenom prostoru (plastenici i staklenici).
Delovanje firme
Nibon pak je organizovan na najracionalniji način u svim segmentima svoga delovanja. Imamo uravnotežen odnos iskusnih stručnjaka poljoprivrednih inženjera-specijalista,mladih ekonomista i informatičara sposobnih da vam daju kvalitetnu uslugu u ponudi, edukaciji i servisu.

Moto naše tvrtke

Znanje 90%
Iskustvo 95%
Predanost radu 100%

Naši partneri